خواص معجزه گر چای میخک + روش تهیه-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

خواص معجزه گر چای میخک + روش تهیه

چای میخک سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. آنها این کار را از طریق مبارزه با رادیکال‌های آزاد در سلول‌های بدن و در نتیجه کاهش و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از اکسیداسیون انجام می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ طیف وسیعی از مردم به خوبی با خود گیاه میخک و فواید متعدد آن آشنا هستند، اما آیا می‌توان این مزایا را به چای میخک نیز نسبت داد؟ چای میخک به واسطه فواید بسیار خود برای سلامت انسان که قدمت آن به دوران باستان باز می‌گردد، کاملا شناخته شده است. چای میخک که تحت عنوان چای Laung یا Lavang نیز معروف است، به طور خاص بر پایه ادویه میخک است.

معمولا در سراسر منطقه آسیا از این ترکیب برای اهداف آشپزی و پزشکی استفاده می‌شود. گفتنی است که تمامی نکات سلامتی مرتبط با چای میخک از طریق مقالات منتشر شده توسط روزنامه تایمز هند قابل دسترسی است و، اما از مزایای منحصر به فرد مصرف منظم چای میخک تا طرز تهیه این نوشیدنی جادویی:
سرشار از مواد مغذی مهم مانند منگنز و ویتامین K

چای میخک منبعی غنی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برخی از مواد مغذی مهم مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. به طور متوسط، ۲ گرم (۲ قاشق چایخوری) میخک می‌تواند ۶ کالری، ۱ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر، ۵۵ درصد از میانگین مقدار مورد نیاز روزانه منگنز و ۲ درصد از میانگین مقدار مورد نیاز روزانه ویتامین K را برای ما فراهم کند.
غنی از انواع آنتی اکسیدان‌ها

چای میخک سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان‌ها استرس اکسیداتیو که باعث بیماری‌های مزمن مختلف می‌شود را کاهش می‌دهند. آنها این کار را از طریق مبارزه با رادیکال‌های آزاد در سلول‌های بدن و در نتیجه کاهش و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از اکسیداسیون انجام می‌دهند.

این عملکرد می‌تواند سلامت کلی بدن ما را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری‌های قلبی و انواع خاصی از سرطان‌ها را کاهش دهد.
کمک به مقابله با سرطان

چای میخک حاوی ترکیبات خاصی است که می‌توانند سلول‌ها را از سرطان محافظت کنند و به بیان دیگر دارای خواص ضد سرطانی باشند.

آنها این کار را با کمک به توقف رشد تومور‌ها و با تسریع چرخه مرگ سلولی در سلول‌های سرطانی انجام می‌دهند. اعتقاد بر این است که این خاصیت ضد سرطانی از ترکیب اوژنول موجود در میخک منشا می‌گیرد.
تنظیم قند خون

انسولین هورمونی است که با انتقال قند از خون به داخل سلول ها، سطح قند خون را در محدوده طبیعی حفظ می‌کند؛ بنابراین عملکرد صحیح انسولین برای تنظیم مناسب سطح قند خون ضروری است که نوشیدن چای میخک می‌تواند به طور موثر به این مسیر یاری برساند.

چای میخک این عمل را با افزایش طبیعی تولید انسولین و بهبود عملکرد سلول‌هایی که انسولین ترشح می‌کنند، انجام می‌دهد.
کاهش التهاب در بدن

میخک حاوی ترکیبات متعددی است که در کنار یکدیگر خواص ضد التهابی مفیدی را به نمایش می‌گذارند. مشخص شده که اوژنول ترکیبی کلیدی در این جهت به شمار می‌رود.

خواص ضد التهابی به ما کمک می‌کنند تا از بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات سلامتی جلوگیری کنیم. به ویژه از نظر کاهش خطر بیماری‌هایی مانند آرتریت و علائم مرتبط با آن.
کمک به کاهش وزن از طریق بهبود هضم

این روز‌ها چای میخک به دلیل نقش تعیین کننده خود در بهبود سیستم گوارش بسیار محبوب شده است، به خصوص زمانی که قبل از وعده غذایی مصرف شود.

تسهیل هضم با چای میخک به کمک تحریک تولید بزاق و بهبود جریان خون انجام می‌شود. این بهبود در روند هضم می‌تواند تاثیرات مثبت بر کاهش وزن داشته باشد.

در حقیقت، بسیاری از ادویه‌ها به سرعت بخشیدن به متابولیسم کلی بدن و کمک به هضم غذا مشهور هستند. چای میخک نیز روشی آسان به منظور مصرف ادویه و دست یابی به سرعت متابولیسم بالاتر است.
بهبود سلامت پوست

میخک دارای خواص ضد عفونی کننده است و ترکیبات ضد عفونی کننده آن می‌توانند میکروارگانیسم‌ها را از بین ببرند. این عملکرد می‌تواند تاثیر مهمی در درمان مشکلات رایج پوستی و حذف سموم از بدن داشته باشد. یکی دیگر از انواع مشابه این نوشیدنی‌ها برای دفع سموم، چای لیمو است.

از آنجا که چای میخک به کاهش استرس اکسیداتیو نیز کمک می‌کند، می‌تواند شکل گیری چین و چروک و لکه‌های پیری را کاهش دهد. اصلاح عدم تعامل pH پوست و کمک به درمان آکنه از جمله دیگر خواص ارزشمند چای میخک هستند.
ارتقا سلامت استخوان هم از نظر تراکم و هم استحکام

برخی از ترکیبات موجود در چای میخک می‌توانند توده استخوانی، تراکم استخوان و استحکام آن را افزایش دهند. این موضوع خود به کاهش خطر شکستگی یاری می‌رساند.

از آنجا که چای میخک می‌تواند بخش مهمی از نیاز روزانه به منگنز (یک ماده معدنی فوق العاده مهم برای تشکیل و استحکام استخوان) را تامین کند، به منظور حفظ و ارتقای سلامت کلی استخوان‌ها بسیار مناسب است.
کمک به رفع احتقان سینه و سینوس

به عنوان یک چای گیاهی، چای میخک ممکن است به کاهش احتقان در قفسه سینه و تسکین سینوس‌های مسدود شده کمک کند. ترکیب اوژنول در میخک مسئول اصلی رفع احتقان و تسکین سینوس‌ها محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ویتامین E و ویتامین K موجود در چای میخک می‌توانند به مبارزه با عفونت‌های باکتریایی کمک کنند و حتی برای درمان تب‌های خفیف استفاده شوند.
تسکین درد دندان و لثه

چای میخک حاوی ترکیبات ضد التهابی است. هنگامی که در دهان چرخانده شود، به تسکین درد خفیف دندان و لثه‌های متورم یا ملتهب کمک خواهد کرد. این ترکیب به عنوان یک دمنوش گیاهی می‌تواند با از بین بردن باکتری‌ها از اطراف دندان‌ها و لثه ها، به تسکین درد و محافظت در برابر مشکلات دندانی یاری برساند.

روش تهیه چای میخک

هرچند انواع برند‌های کارخانه‌ای اقدام به تولید چای میخک و دمنوش‌های مشابه می‌کنند، بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند آن را به صورت تازه تهیه کنند:

– یک قاشق غذاخوری یا کمتر از گیاه میخک را آسیاب کنید

– یک فنجان آب به ظرف اضافه کنید

– میخک آسیاب شده را به آب اضافه کنید

– اجازه دهید آب جوش بیاید و در ادامه مقداری خنک شود

– در مرحله بعد مخلوط مورد نظر را صاف کرده و چای خود را نوش جان کنید

در صورت تمایل می‌توانید شکر یا شیرین کننده اضافه کنید، اما توصیه می‌شود از مصرف این دسته از ترکیبات مضر پرهیز شود. همچنین بهتر است چای میخک را به ۱ تا ۲ فنجان در روز محدود کنید، زیرا مصرف بیش از حد آن می‌تواند به سلامت شما آسیب برساند و سبب مشکلات گوارشی، درد عضلانی و خستگی شود. / ایسکانیوز

ارسال نظر